Monday, September 1, 2008

Blåbærtur / Blueberry picking

blåbærtur1

Til tross for at været var litt surt og kaldt i går, gikk vi til skogs og plukka oss litt blåbær :) Vi har kjøpt oss en ny bæresele til Endre - mye lettere å bære ham i denne enn i bæremeisen!

Despite the cold and wet weather we had yesterday, we hiked to the forest to pick blueberries :) we have bought a new backpack to carry Endre in - much easier to carry him in this one!

blåbærtur2


blåbærtur3


blåbærtur6


Det er godt å varme seg ved bålet og grille pølser.

It's good to get warm by the fire and fry some sausages.

blåbærtur4

Og enda bedre blir det med litt sjokolade :)

And it gets even better with some chocolate :)

blåbærtur5


blåbærtur7

Jeg tror vi var litt sent ute med å plukke blåbær, det var mye av den, men jeg tror den var begynt å bli overmoden... Ble litt til saft og syltetøy da ;)

I think we were a little late for blueberry picking, it was lots of it, but it was a little to ripe... We got some for jam and syrup ;)

3 comments:

  1. For ein koseleg familietur! Kjekt med bål og spidding av pølser. Den bæreselen du har kjøpt ser bra ut. Dei store bæremeisane blir så store og tunge, særleg for mødrene. Men no er vår minste 4 1/2 år, så vi er ferdige med bærefasen.

    ReplyDelete
  2. Flott naturblogg du har og koselig å se at ungene trives ute på tur, det blir de nok å ta med seg videre inn i voksenlivet! Ha det fortsatt hyggelig ute med ungene!!

    ReplyDelete
  3. Er det manduca dere har kjøpt? Kan se sånn ut. Har en sånn vi også, og er veldig fornøyd. Kan bære Benjamin også i den.

    ReplyDelete

♥ Thanks for leaving your comments ♥