Friday, December 12, 2008

Friday flickr favorites - Enjoy :)

Friday flickr favorites - Enjoy :)


5 comments:

 1. Hei. Veldig fine votter du har strikket i det siste. Vottene med de to elgene eller rådyrene er skikkelig fine, enten de er det ene eller det andre.. Så fint med dyr på slike votter :-) Kittyvottene er søte også, du er så kreativ og flink !
  Vi har ikke bakt noenting ennå...men det blir over helga. Ingen av oss er kaffemennesker, så da går det ikke med så mye kaffebrød, men noe må man ha. Dessuten synes jeg det er bedre med litt gjærbakst /kaker, enn alle disse julesmåkakene. Men det hører med, så noe må man bake. Det ser ut som barna dine er glade i å bake også :-) Det er mine jenter, og faktisk lillegutt også, han er ivrig han med. Lærer av de store. I går satte de to minste jentene bolledeig mens jeg la minsten, de var lure da,men det er jo gøy at de liker den slags, og så er det viktig at de får holde på med det. Ikke nok med boller, et par timer før hadde de vært hos mormor og morfar og baket fleskner ; småkaker.Vel, da skal jeg fortsette å stelle i stand til jenteparty her i kveld. Hun som har blitt tenåring nå, har bedt 7 jenter på taco m.m for å feire bursdagen.
  Litt rydding og vasking...
  Ha en fin dag !!

  ReplyDelete
 2. Så koselig på en fredag. Masse fint der ja. God helg!

  ReplyDelete
 3. Utfordring til deg! Sjekk bloggen min:)

  ReplyDelete
 4. Did you make Sylvi? I am in love with it but don't think I'm near that level yet :(. Poor me. Maybe in a few years. Love the mosaic.

  ReplyDelete
 5. Heidelweiss:
  No it's not me that knitted Sylvi.
  But I really wish my daughter would have one, but she don't...
  She's SO picky when it comes to clothes :(

  ReplyDelete

♥ Thanks for leaving your comments ♥