Monday, April 16, 2007

Havregrøt / Oatmeal porridge

Havregrøt / Oatmeal porridge

Er minstemanns favoritt! Aller helst vil han ha det til alle måltider :), men jeg syns det er grei frokost- og kveldsmat. Endre spiser den helt uten noe i, men av og til går det greit at jeg putter oppi litt syltetøy.

Is the youngest favourite! He would gladly have aten it for all the meals :), but I think it's great for breakfast and supper. Endre likes to eat it plain, but sometimes I can put some jam in it.
1 1/2- 2 dl havremelk, rismelk eller vann
5-6 ss havregryn

La det koke opp og skru av varmen. Småkok på ettervarmen et par minutter.

1 1/2-2 dl oatmilk, ricemilk or water
5-6 tablespoon of oat

Let it come to boil and turn off the heat. Let it simmer on the afterheat for a couple of minutes.

No comments:

Post a Comment

♥ Thanks for leaving your comments ♥